Blog

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Marokkaanse manden: de voordelen & mogelijkheden

    Ben je op zoek naar stijlvolle rieten opbergmanden of een mooie rieten wasmand? Dan maak je een slimme keuze als je besluit om een of meer Marokkaanse manden te kopen. Een Marokkaanse rieten opbergmand zeegras of een stoere Marokkaanse wasmand met deksel heeft namelijk diverse interessante voordelen te bieden. meer...

    0
  2. Oosterse lampen voor ieder interieur

    Ben jij op zoek naar een unieke lamp als een echte eyecatcher of juist om meer warmte aan jouw interieur toe te voegen? Heb je dan al wel eens gedacht aan Oosterse lampen? Deze lampen passen namelijk bij diverse interieur stijlen, van landelijk tot modern en van klassiek tot uiteraard een Oosterse inrichting. Hoewel de meeste mensen direct denken aan kleurrijke interieurs met warme tonen en Perzische tapijten, passen deze lampen tevens perfect bij andere inrichtingen.

    meer...
    0
  3. Oosterse lampen en Oosterse woonaccessoires die je doen wegdromen!

    Oriëntaalse aroma's Als je denkt aan Oosterse landen zoals Egypte, Saudi-Arabië of Turkije komt de warmte van de schitterende zon je al tegemoet. Ook de heerlijke, kruidige geuren zijn niet weg te denken. De gezellige volksdrukte, het lekkere eten, de grote markten, ... het hoort er allemaal bij!

    meer...
    0
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
To Top